EETHUIS CITY NOORD

Recentebeoordeling


4 sterren uit 884 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eethuis City Noord. Meer weten? Ontdek meer

15 sep 2022 om 19:20 Altijd lekker, en vriendelijk.
11 sep 2022 om 20:30 Was heerlijk was een gerecht vergeten maar kwam snel met het bestelde gerecht top hóór jongens
29 aug 2022 om 17:40 12 euro voor een zeer slechte pizza kipsate. Belachelijk die prijs voor zo'n pizza.
28 aug 2022 om 22:11 Eten was goed en lekker. Bezorging was op tijd.
27 aug 2022 om 10:59 Eerste keer besteld: kipsaté pizza Was lekker.
10 aug 2022 om 23:52 Snelle bezorging. Jammer dat er patat ipv rijst bij mijn bestelling zat
7 aug 2022 om 18:49 Was weer heerlijk en goed verzorgd en vriendelijke bezorger ga zo door
7 aug 2022 om 6:32 Pizza’s en salade waren prima.
31 jul 2022 om 20:45 Shoarma was grijs en smaakloos en zag eruit als gehakt qua structuur. Patat was soppig en taai. Nooit meer.
31 jul 2022 om 20:38 Na 1,5 uur gebeld, zou nog 45 min duren. Besloten om het zelf op te halen. Bestelling klopte niet helemaal (verkeerde vleessoort in de kapsalon) maar smaakte verder prima!
31 jul 2022 om 20:19 Om 18.15 een bestelling geplaatst. Van een pizza en een kapsalon. Na 1,5 uur heb ik ze opgebeld en ze zouden onderweg zijn. Om 20.15 heb ik ze nogmaals gebeld en het zou nog 20 minuten duren. Ik heb ze vriendelijk bedankt.
28 jul 2022 om 19:34 Ik heb wel beter en lekkerder eten gehad van eethuis City Noord. Ik had een cheeseburger menu met patat. Het eten was besteld voor 17:30 uur maar kwam om 17:55 uur. Ik denk dat we de laatste in de bestellingsronde waren want de patat was bijna koud.