EETHUIS CITY NOORD

Recentebeoordeling


4 sterren uit 908 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eethuis City Noord. Meer weten? Ontdek meer

23 jan 2023 om 6:56 2e keer dat ik met de xtra pita bij mijn shoarma bestel maar het niet krijg. Grote kapsalon besteld met extra vlees en extra kaas maar een kleine gekregen… man man man was een goeie zaak maar nu goed naar de tering.
9 jan 2023 om 7:45 Dat het zo lang duurde oke Maar het eten was koud
22 dec 2022 om 19:38 Heerlijke pizza! Alles vers
16 dec 2022 om 23:29 Snel bezorgd. Helaas was het dit keer niet te eten. Patat was erg zout, zo zout dat de binnenkant van mn mond brandde. Rundvlees kroket besteld, en een kalfsvlees kroket gekregen. Half u na het te hebben gegeten, beiden overgegeven.
11 dec 2022 om 18:59 Was weer lekker moet alleen rekening houden met bezorgtijd i.v.m weekend
4 dec 2022 om 18:10 Was weer heerlijk
18 nov 2022 om 18:38 Was weer heerlijk en snel
15 nov 2022 om 19:43 Niet normaal hoelang het duurde Voor het eten kwam . Onverzorgd net of het zo in de verpakking gegooid was. Satesaus erg dun die zat overal behalve op het patat
15 nov 2022 om 19:41 Patat was wel goed, cheeseburger was bijna koud en de satésaus op de berenhap was bijna als water zo dun. Ondanks ik 1,5 uur van te voren besteld heb met een bezorgtijd van 17.30 uur werd het al om 17.15 uur bezorgd.
13 nov 2022 om 0:10 Eten was koud, patat was slapen en saté saus was vloeibaar. Echt een schande toen ik belde nam er niemand op
6 nov 2022 om 0:11 Ordered two pizzas with some extra toppings. Both pizzas had no extra toppings on it due to I paid for it. Also I've eaten better pizzas in my life. Delivery was very uncomplicated and quick. The food was not convincing
4 nov 2022 om 7:25 Helemaal TOP !!